We zijn er klaar voor
Door: ellien
Blijf op de hoogte en volg Leen en Ellien
01 Juli 2012 | Nederland, Amsterdam
Het is weer bijna zover, over ongeveer 24 uur zetten we voor de vierde keer voet op Canadese bodem. Gelukkig is Andre Kuipers net terug uit de ruimte, dus die zullen we zeker onderweg niet tegenkomen om ons dwars te zitten. Ik hoop wel dat onze landing wat aangenamer zal zijn, ben meestal wel misselijk, zelfs zonder turbulentie. Dat wordt weer een dubbele dosis Suprimal en Primatour. Dus helemaal helder zal ik niet zijn bij het afdalen. Het gevecht met de koffers is ook al geleverd, ik zit overal 1 kilo onder het toegestane gewicht, nu maar hopen dat KLM dat ook vindt. Uiteraard gaan er ook 2 flinke handbagagekoffertjes mee, helemaal volgepropt met fotoartikelen en laptop.
En Leen is vandaag ook op pad geweest om het beroemde koffiefilter te scoren. Fans die ons al langer volgen weten wel dat wij behoorlijk koffieverslaafd zijn en in 2009 heel lang op zoek zijn geweest naar een koffiefilter om ons te helpen met onze verslaving. We hebben ons toen moeten behelpen met een soort afvoeraansluiting en dat willen we niet herhalen. Sindsdien nemen we dus altijd dat ding mee, alleen gisteren bleek die dus onvindbaar. Grote paniek dus! Ik heb het sterke vermoeden dat het afgelopen wintervakantie in Canada is achtergebleven, was geen ruimte meer in de koffers. Gelukkig maar dat in Rotterdam de winkels wel op zondag open zijn, Leen mocht niet naar huis komen zonder filtertje. Uiteraard heeft hij zijn taak vervuld en kunnen we met een gerust hart vertrekken. Dus volgende bericht zal zijn van overzee.
See you,
Leen en Ellien
01 Juli 2012 - 19:06
Saskia:
Hallo lieverdjes,
Pff ben blij dat het met de koffiefilter goed is gekomen. Wat moet je toch zonder koffie???
Heel veel plezier en een goede reis
Dikke kus
De kooijen uit krimpen -
01 Juli 2012 - 19:51
Ferry:
Goed te lezen dat alle voorbereidingen gelukt zijn.
Wij zitten ook weer klaar voor jullie verslag...
Goede vlucht!