Je bekijkt de reis...

Canada
a
A
19 februari 2015 09:36 | Door: Ma
Hallo luitjes hoe is het ik lees dat je fijne dagen.heb gehad nauw maar lekker genieten groetjes ma en pa xxxx
19 februari 2015 22:01 | Door: Franziska & Klaas
Dag Leen & Ellien!
Wat leuk om weer eens van jullie te horen. Ik heb pas na het ontvangst van jullie bericht op onze blog gemerkt, dat jullie weer in Canada zitten. Ik ben er daarom nog niet aan toe gekomen om jullie verslagen te lezen, maar ga in de komende dagen aan een inhaalslag beginnen. Ik verheug me er nu al op!
Ik las, dat jullie maar weinig sneeuw hebben aan de westkust. Ik vrees, dat jullie dan voor de verkeerde kant van Canada gekozen hebben, want mijn vrienden in het oosten verzuipen er haast in. Maar goed, dit laat zich uiteraard niet voorspellen. Voorlopig laat ik het hierbij en ga eerst weer verder lezen.
Alvast bedankt, dat jullie nu weer dagelijks mijn ontbijtnieuws verzorgen! Er is niets leuker dan met een goed reisverhaal aan de dag te beginnen!
Heel veel plezier! Groetjes,
Franziska
19 februari 2015 22:16 | Door: Marianne
Hoi hoi, wat kan je toch heerlijk schrijven Ellien!
Dat verslag van gisteren: ik heb weer genoten.
Ik vind het echt zo stoer dat jullie dat soort tochten durven te maken.
Vraag me af of je altijd weet waar je aan begint en wat nou als je echt denk "dat kan/durf ik niet"? Gaat zo'n gids dan terug? Brrr ik moet er niet aan denken:(
Ook al ist voor zulk prachtig uitzicht.
Maar goed, tot nu toe heb je een mooi verhaal over kunnen schrijven.
Heel veel plezier bij alles wat verder op t programma staat, geniet er van!
Doei Marianne
20 februari 2015 00:08 | Door: Leen en Ellien van der Kooij
Hallo Franziska. Ja idd achteraf is gebleken dat we beter richting Calgary hadden kunnen gaan. Hoewel het daar ook veel warmer is dan normaal ligt er wel meer sneeuw, zeker in Kananaskis,ligt al veel hoger dan Whistler. Maar ongeveer eens in de 8 jaar is het zo dramatisch sneeuwloos als nu. We maken er het beste van en 2 uur rijden voor sneeuw, er zijn ergere dingen. Leuk dat je weer meeleest!
20 februari 2015 00:19 | Door: Leen en Ellien van der Kooij
Hoi Marianne. Ik weet niet altijd helemaal waar we aan beginnen. Ik heb bij de gidsen aangegeven wat wij voor soort tocht willen, hoog in de bergen graag. Zij bepalen dan waar we naar toe gaan. Tijdens de snowshoe-tocht ziet de gids hoever we evt. kunnen en hij vraagt steeds of het goed gaat. Je mag altijd zelf zeggen wanneer je wlt stoppen, er is nooit een vast einddoel. Maar als je al in het begin een beek moet oversteken en denkt: no way, tja dan houdt het snel op. Dus dan ga je gewoon als het veilig lijkt, het water is niet diep, hooguit een natte sok. En blind vertrouwen hebben in je gids, ik neem aan dat zij hun klanten niet onnodig aan gevaar blootstellen. En een mooi uitzicht is echt heel veel waard. Wees gerust: ik kom heelhuids terug hoor!
20 februari 2015 10:13 | Door: Franziska & Klaas
Hoi Ellien,
Ik bedoelde eigenlijk nog iets verder ten oosten dan Calgary. Mijn vrienden wonen namelijk in Quebec, Ontario en de Atlantic Provinces. Zij stikken haast in de sneeuw en het is er bovendien ook nog super koud ook. Echt hoge bergen, zoals jullie die graag willen zien, heb je daar echter niet. Dus voor jullie is dat waarschijnlijk geen alternatief.